(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vepřové plátky pana uzenáře
Potřebné ingredience
4 plátky kýty, 5 dkg slaniny, 2 nožky párku, cibule, česnek, hořčice, sůl, pepř
Postup přípravy
Maso naklepat, osolit, opepřit, potřít hořčicí, poprášit moukou a zprudka osmahnout na oleji.
Přidat na kolečka nakrájenou cibuli, plátky česneku, slaninu a párky.
Dusit do měkka.
Vhodná příloha je rýže nebo brambory.
Přidat na kolečka nakrájenou cibuli, plátky česneku, slaninu a párky.
Dusit do měkka.
Vhodná příloha je rýže nebo brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
galli
(upraveno)
29. 5. 2007, 11:22
Tak tuhle dobrůtku jste mi teď připomněla ,už jsem to hodně dlouho nedělala a je to fakt bašta .Já to pekla v remosce...no a taky vím,co bude zítra k obědu