Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Obalovaný celer

0.0
Obalovaný celer

Potřebné ingredience

celer,
ingredience na trojobal,
podravka

Postup přípravy

• Celer okrájíme a rozkrájíme na čtvrtiny, které nakrájíme asi na 1cm silné medailonky.
• Vaříme ve vodě asi 8min. POZOR – musíme kontrolovat, aby nebyl moc měkký.
• Okapaný a vychladlý celer začneme obalovat, nejdříve mouka poté vajíčko (do kterého přidáme podravku a pepř) a pak strouhanka nebo jiná alternativa. Poté smažíme.

Podáváme k bramborům a domácí tatarce. Je to opravdu výborné, chuť celeru zjemní a ani děti nepoznají o co jde když jim to neřeknete :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

daskas1 7. 3. 2012, 13:57
Dnes to usmažím, tak jsem zvědavá. *-)
lucie02 1. 9. 2009, 10:55
dělám to a je to fakt moc dobré. (zajic)
uhelenky 1. 9. 2009, 16:05
@lucie02 A taky levné (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie