(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Krůtí řízečky v cibulové marinádě
Potřebné ingredience
Krůtí, příp. kuřecí maso, cibule, hořčice, kečup, pepř, sůl, citron. šťáva
Postup přípravy
Maso nakrájíme na menší a tenké řízečky, naklepeme, osolíme a opepříme. Připravíme si marinádu z najemno nastrouhané cibule (já ji nakrájím na kousky a poté rozmixuji) a dalších zbylých přísad (od oka). Necháme v marinádě do druhého dne. Poté vytáhneme, obalíme v hl. mouce a ihned zprudka smažíme. Měly by vzniknout křupavé řízečky. Protože se smaží rychle, tak je udělejte opravdu tenké, ať je maso hotové.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé