(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Borůvky ve vlastní šťávě

Potřebné ingredience
na 1 kg borůvek 20 dkg cukru
Postup přípravy
Borůvky promíchat s cukrem, dát do sklenic a nechat 24 hodin stát. Borůvky pustí šťávu a slehnou. Druhý den doplníme z jiné sklenice, aby byly všechny sklenice opět plné, zavíčkujeme a zaváříme 20 min na 80 stupňů

...

do druhého dne borůvky pustí šťávu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kvítečko
(upraveno)
16. 8. 2014, 8:54

nahlásit
cirika
(upraveno)
13. 8. 2014, 18:56
Děkuju za recept, ale neni te šťávy málo?
nahlásit

pajdulinka
(upraveno)
13. 8. 2014, 19:41
@cirika
když se to zavaří,tak borůvky pustí šťávu.Zavařuji rybíz ve vlastní šťávě bez cukru.Nandám kuličky do skleniček a hned zavařím.Dělám tak i třešně,švestky

nahlásit
cirika
(upraveno)
13. 8. 2014, 20:07
@pajdulinka
Tož já to teda prubnu!
nahlásit
strejcinka
(upraveno)
16. 8. 2009, 10:56
Vypadá moc pěkně, příští rok vyzkouším!

nahlásit