BEEF SOTE
Potřebné ingredience
Maso hovězí (nebo vepřové)
Cibule
Kapie (čerstvá, sterilovaná)
Kyselý okurek
Pepř, česnek, sůl
Postup přípravy
1. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na oleji dozlatova
2. Přidáme maso na drobné nudličky a spolu s cibulí opečeme, osolíme, opepříme.
3. Červenou papriku nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Chvíli dusíme. Přidáme nadrobno okurky.
4. Zalijeme trochou vývaru, nebo horké vody a vaříme.
5. Zatřeme jako guláš, aby to nebylo vodové.
6. Tatarku smícháme se zakysanou smetanou a na talíři polijeme maso se šťávou.
2. Přidáme maso na drobné nudličky a spolu s cibulí opečeme, osolíme, opepříme.
3. Červenou papriku nakrájíme na nudličky a přidáme k masu. Chvíli dusíme. Přidáme nadrobno okurky.
4. Zalijeme trochou vývaru, nebo horké vody a vaříme.
5. Zatřeme jako guláš, aby to nebylo vodové.
6. Tatarku smícháme se zakysanou smetanou a na talíři polijeme maso se šťávou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé