Mexické chilly
Potřebné ingredience
250 g mletého masa,1 pechovka červených fazolí (v plechovce), 2 cibule, 1 kostka masoxu,chilly koření,česnekové koření nebo 2 stroužky česneku,kečup nebo rajský protlak.
Postup přípravy
1. Na půlkolečka nakrajíme CIBULI necháme zesklovatět na oleji,přidáme MLETÉ MASO a do něj hned hodíme 1 kostku MASOXU,osmažíme a ke konci nasypeme ČERVENÉ FAZOLE,nechéme prohřát a nakonec podle chuti a snesitelnosti přidáme CHILLY KOŘENÍ,ČESNEKOVÉ KOŘENÍ nebo 2 stroužky ČESNEKU a KEČUP nebo RAJSKÝ PROTLAT,promícháme a ihned podaváme nejlépe s krajícem CHLEBA...
INGREDIENCE
ZESKLOVATĚNÍ CIBULE
CIBULE S MLETÝM MASEM A MASOXEM
CIBULE S MLETÝM MASEM,MASOXEM A ČERVENÝMI FAZOLEMI
KONEČNÁ PODODA "MEXICKÉHO CHILLI"
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mach
(upraveno)
10. 8. 2009, 16:28
To bych si dala
Ilonáček
(upraveno)
10. 8. 2009, 13:28