(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Zelené pošušňáníčko
Potřebné ingredience
brokolice
2-3 vejce
min. 20dkg nivy
cibule (3jarní cibulky)
strouhanka
Postup přípravy
Brokolici uvaříme (ja jí vařím na páře v napařovacím hrnci na knedlíky), rozmixujem či rozšťoucháme. Nivu nastrouháme nebo rozmačkáme, cibulku nakrájíme na menší kousky. Vše smícháme, přidáme vejce a dohustíme strouhankou. Hmota má mít takovou konzistenci, aby šli tvarovat karbanátky. Ty poté obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova. POZOR při obracení, má to tendenci se rozpadat.
Nejraději konzumujeme s kaší, ale studené jsou také vynikající.
!toto jídlo jí i lidé, co brokolici nebo nivu nemají rádi - ozkoušeno!
DOBROU CHUŤ
Nejraději konzumujeme s kaší, ale studené jsou také vynikající.
!toto jídlo jí i lidé, co brokolici nebo nivu nemají rádi - ozkoušeno!
DOBROU CHUŤ
brokolici rozmixujem či rozmačkáme šťouchadlem na kaši
cibulku nakrájíme
nivu nastrouháme
smícháme a přidáme vejce
obalené karbanátky ve strouhance usmažíme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nula
(upraveno)
2. 6. 2007, 18:06
Tak to nezní špatně, určitě vyzkoušíme a pak písnu