Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

DUŠENÝ KOHOUT nebo kuře

0.0
DUŠENÝ KOHOUT nebo kuře

Potřebné ingredience

Kohoutí maso nebo kuřecí, červená paprika lusk, zelená paprika lusk, 2lžíce oleje, 2lžičky mleté papriky 1/2lžičky soli

Postup přípravy

Tento recept je strašně lehký a nikomu nezabere víc jak 10min přípravy vč,brambor.
Tedy můžeme si nachystat stehna nebo čtvrtky nebo i půl kuřete nebo kohouta to je jedno.Kohoutí maso není tak tučné proto je recept s ním.
Paprikové lusky si nakrájíme na nudličky nebo kostečky
do hrnku si rozmícháme 2lžíce oleje 2lžičky mleté papriky a půl lžičky soli a potřeme s ním celého kohouta ze všech stran.
Do nádoby nejlíp skleněné s víkem si dáme nakrájené paprikové lusky a na ně položíme kohouta přiklopíme a v troubě dusíme cca45min dle tloušťky masa aby se propeklo.Asi 230st- C-250 ne horkovzduch!
Mezi tím si nakrájíme a uvaříme brambory.
Brambory je super dát pod maso pokud máte větší nádobu a přijdou mezi papriku a maso a jak natahnou tu štávu z masa a pariky jsou opravdu mňam.
Nebojte se že je to suché a že se to připeče maso půstí hodně šťávy opravdu nedávejte více jak 2lžíce oleje.)
Tohle jídlo je dietní a přitom moc dobré a jednoduché na přípravu)
Přeji Vám dobrou chut!)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bylinka1 7. 8. 2009, 13:41
Tento recept je strašně lehký a nikomu nezabere víc jak 10min .... vezmeme kohouta a prostě ho udusíme :-D :-D :-D.(to byl vtip,ale prostě mě to tak napadlo :-$)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie