(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
TVAROHOVÁ BUCHTA
Potřebné ingredience
pol.mouka, ml.cukr, prdopeč, 3 tvarohy, mléko, vanil.cukr
Postup přípravy
Tvarohová buchta
3 hrnky polohrubé mouky + 1 hrnek mletého cukru + 1 prášku do pečiva: smíchat sypkou směs
Na plech rozpuštěnou polovinu másla, na to nasypat polovinu sypké směsi.
3 tvarohy, 1/2 l mléka, 3 vejce, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek mletého cukru: smíchat, vylít opatrně na plech ( je to tekuté )
potom zbylou suchou směs nasypeme, nahoru pokrájíme zbylou 1/2 másla a pečeme. 200°C.
3 hrnky polohrubé mouky + 1 hrnek mletého cukru + 1 prášku do pečiva: smíchat sypkou směs
Na plech rozpuštěnou polovinu másla, na to nasypat polovinu sypké směsi.
3 tvarohy, 1/2 l mléka, 3 vejce, 1 vanilkový cukr, 1 hrnek mletého cukru: smíchat, vylít opatrně na plech ( je to tekuté )
potom zbylou suchou směs nasypeme, nahoru pokrájíme zbylou 1/2 másla a pečeme. 200°C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé