Můj první květináč s kytkama
Potřebné ingredience
světlý korpus mramorovaný s růžovým, čokokrém na mantinely, hrk hrk krém s mandarinkami, pravý marcipán, WI a salkový marcipán
Postup přípravy
Můj konečný verdikt nad touto věcí zněl - ORCHIDEE UŽ NIKDY!!! PŘÍŠTĚ TY MRCHY POKOŘÍM!!!
takhle jsem se snažila vyrobit ty mrchy
už zkompletované, druh se nepokoušejte určit, roste jen na nedostupných místech uvnitř deštného pralesa a ještě nebyl objeven a popsán
náplň
spodní díl byl nízký, takže jen jedna vrstva náplně
ubrus - zkouška nových udělátek, ale docela běs, stojí to tolik korun a moc dobře se s tím nedělá
na květináč korpus pečený v misce, dvakrát prokojený a naplněný
obal květináče - já vím, že to je spíš miska (pro zahradníky jardiniera) a orchidee se pěstují ve vysokém úzkém květníku, ale jak jsem řekla - je to nová odrůda a má i specifické požadavky na tvar nádoby :-))
květníček posazený na stolek a doplněný o efektní zakončení
neméně efektní horní kraj - že bych šla dělat návrhářku do cihelny?
už jsem měla pocit, že je vše oki, když jsem si uvědomila, že ta kytka musí mít listy - takhle rychle žádná snítka ještě nevyrašila
Toto ve stavu lehce nadrceném jsem použila na substrát - u kámošky pak zněly sousedům nepochopitelné hlášky NEŽER TU HLÍNU !!! Přitom my odporníci víme, že orchidee se v hlíně nepěstují, že?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé