Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

BORŠČ

0.0
BORŠČ

Potřebné ingredience

 1 ½ l vody
 1/4 kg hovězího masa
 1/2 kg vepřového masa
 20 dkg zeleniny (mrkev, petržel, celer)
 20 dkg červené řepy
 20 dkg hlávkového zelí
 5 dkg tuku
 5 dkg mouky
 1/8 l kyselé smetany
 sůl

Postup přípravy

1. Maso nakrájíme na kostky a vaříme v osolené vodě téměř doměkka
2. Pak přidáme zlatou jíšku
3. Dále přidáme na kousky nakrájenou zeleninu a na nudličky nakrájené zelí
4. Vaříme asi 20 minut
5. Přidáme nastrouhanou omytou červenou řepu a vaříme ještě asi pět minut
6. Hotovou polévku můžeme zlepšit kysanou smetanou
7. Podáváme jako samostatný pokrm s houskou nebo chlebem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie