Obalovaná kedluba ala květák
Potřebné ingredience
Kedluby, vejce mouka a strouhanka na obalení
Postup přípravy
Oloupanou kedlubu nakrájíme na plátky silné asi 0,5 cm dáme do hrnce osolíme přidáme trochu vegety a kmínu zalijeme vodou a krátce povaříme scedíme a obalíme v trojobalu usmažíme a podáváme s uvařenými brambory a tatarkou a okurkovým salátem. Přeji dobrou chuť
Ps.: Manžel se toho nemůže nabažit
Ps.: Manžel se toho nemůže nabažit
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pinteta
(upraveno)
8. 5. 2011, 11:44
Taky máme rádi
JanaHovor
(upraveno)
4. 7. 2008, 15:24
Bylo to senzační, jen místo mouky jsem použila hrašku - hráškovou mouku. Mňamka