(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Tatarák z hovězího masa
Potřebné ingredience
Dělám většinou od oka.
Pravá svíčková, 1 cibulka (nakrájená na jemno), lžíce plnotučné hořčice, lžíce kremžské hořčice, lžička sladké papriky, lžíce kečupu, lžíce worchesterové omáčky, jeden žloutek, sůl, pepř, já dávám ještě česnek ale stačí sním potom potřít topinku.
Postup přípravy
Maso rozmixujeme v mixéru,pokud máte rádi opravdu jemný tatarák, můžete maso naškrábat nožem.
Maso dáme do misky a přidáme všechny ingredience a dáme vychladit.
Potom mažeme na opečené topinky
Maso dáme do misky a přidáme všechny ingredience a dáme vychladit.
Potom mažeme na opečené topinky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Kamila.B.
(upraveno)
29. 7. 2009, 8:08
Ten taky milujeme,já ještě přidávám drcený kmín a chilli nebo tabasco.

nahlásit