(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Fazolky na kyselo v koprové omáčce
Potřebné ingredience
Hladká mouka,mléko,kopr/čerstvy,mražený y nebo nakládaný/.,voda,masox,cukr+ dia cukr/jemnejsi/,sůl.ocet
Postup přípravy
Ve velkem hrnci udelame jišku/olej+hladka mouka/,do udělané jíšky vlijeme 0.5 litru mleka /pořád vaříme/+0.5 l vody a kopr,masox,pořád mícháme,sůl,cukr+dia..podle chuti + 2 lzice octa/podle chuti/..
Zelené neloupané fazolky uvaříme ve vodě ,když změknou dame 2 lžíce octa..Pote scedíme a pridáme do hotove koprové omáčky..
Jako pílohu dáváme housk.knedlík nebo brambory...Dobrou chuť
Zelené neloupané fazolky uvaříme ve vodě ,když změknou dame 2 lžíce octa..Pote scedíme a pridáme do hotove koprové omáčky..
Jako pílohu dáváme housk.knedlík nebo brambory...Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
iBaby
(upraveno)
20. 5. 2007, 22:59
Pettyx, tak to teda zkusím... fazolky mám v mrazálu a kopr miluju
hheellaa
(upraveno)
20. 5. 2007, 21:44
To miluju