(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Langoše
Potřebné ingredience
hladka mouka
mleko
drozdi
vajíčko
sůl
cukr
Postup přípravy
Do misy dame hladkou mouku,v ni vytvorime dulek a do nej rozdrobíme droždí,to zalejeme trochou tepleho mleka a pocukrujeme...Na kraj misy do mouky klepneme 1 vajičko a osolíme..Nechame vykvasit kvasek a po te vše hnoucáme dohromady a pridavame mleko../muze se i voda,lae to pak langose saji tuk a jsou mastne/..
Cele testo nechame kynout v teple./cca 2 hod./.Po te delame placky,ktere v prostredku slabe a u kraje silnejsi..
Smazime v hrnci s olejem..
Na langose davame :česnek/česnek+kapka oleje+sůl a voda/-vše utřeme ve skleničce a davame na langoše.Pote dáme tatarku a kečup a na vrch nastrouhany sýr eidam....
Dobrou chuť
Cele testo nechame kynout v teple./cca 2 hod./.Po te delame placky,ktere v prostredku slabe a u kraje silnejsi..
Smazime v hrnci s olejem..
Na langose davame :česnek/česnek+kapka oleje+sůl a voda/-vše utřeme ve skleničce a davame na langoše.Pote dáme tatarku a kečup a na vrch nastrouhany sýr eidam....
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé