Láhev Fernetu
Potřebné ingredience
Ořechový korpus - 3x, vanilkový krém, čokoláda na polití celého dotru, marcipán na potažení,
Postup přípravy
Dort jsem pekla zase ve 3 vrstvách. Promazala je meruňkovou marmeládou a vanilkovým krémem. Vrch jsem polila čokoládou.
Láhev jsem udělala z bílého korpusu v srnčím hřbetu. Jednou jsem ji prokrojila a promazala vanilkovým krémem a krém jsem natřela i na celý povrch lahve. Pak jsem vyválela obarvený marcipán a potáhla jej na lahev. Etiketa je z obyčejného papíru.(sňatá přímo z originální láhve, protože to bych nezvládla).
Fotka je velmi nekvalitní, protože jsem ji ofotila z další fotky, která byla taktéž nekvalitní. Bohužel to byla jediná fotka, na které dort byl.
Láhev jsem udělala z bílého korpusu v srnčím hřbetu. Jednou jsem ji prokrojila a promazala vanilkovým krémem a krém jsem natřela i na celý povrch lahve. Pak jsem vyválela obarvený marcipán a potáhla jej na lahev. Etiketa je z obyčejného papíru.(sňatá přímo z originální láhve, protože to bych nezvládla).
Fotka je velmi nekvalitní, protože jsem ji ofotila z další fotky, která byla taktéž nekvalitní. Bohužel to byla jediná fotka, na které dort byl.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
iva1707
(upraveno)
28. 7. 2009, 12:46
hezký a zajímavý
Ilonáček
(upraveno)
27. 7. 2009, 18:04
gonzar
(upraveno)
27. 7. 2009, 17:19
Vypadá moc hezky.
Zrušený účet
(upraveno)
27. 7. 2009, 17:07
Skvělýýýý dort