(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Kapucínská roláda
Potřebné ingredience
5 vajec, 100g cukru, 30g kakaa, 250ml šlehačky,1 vanilkový cukr.
Postup přípravy
Nejdříve vyšleháme bílky s cukrem v tuhý sníh. Pak postupně zašleháme žloutky. Do husté pěny opatrně přimícháme prosáté kakao.Připravíme si plech s pečícím papírem. Těsto rozetřeme a pečeme ve vyhřáté troubě. Po vychladnutí korpus potřeme ušlehanou šlehačkou s vanilkovým cukrem a svineme. Všem vřele doporučuji je to jednoduché a moooooooooooooc dobré. Jenom je jí vždy málo, tak rovnou dělám 2. Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
26. 7. 2009, 17:52