(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Vepřové kotlety v leču
Potřebné ingredience
Ingredience: 4 vepřové kotlety, pepř, sůl, 2 lžíce tuku, cibule, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, 400 g sterilovaného leča, 3 stroužky česneku, 2 lžíce protlaku
Postup přípravy
Postup přípravy: Kotlety nažízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na tuku. Kotlety vyjmeme a na tuku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli. Vmícháme mletou papriku a jakmile zpění, přidáme lečo, lisovaný česnek, protlak a zamícháme. Na základ dáme kotlety, podlijeme vodou a dusíme 25-30 minut.
Hotové kotlety podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
Hotové kotlety podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bylinka1
(upraveno)
27. 7. 2009, 7:46
....tohle se mi líbí ,to bude dneska na oběd-jen s krkovičkou