(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Zapečený Pangasius - rychlá večeře :o)
Potřebné ingredience
Filety s Pangásia asi 4 větší kousky (můžete použít i zamražené, které necháte rozmrznout - nejlépe samovolně! a nebo v nutnosti dáte zapékat ještě i zmražené), větší stroužek česneku, sůl, grilovací koření (nebo lépe používám kořenící směs zlaté kuře od firmy Ram Ram), kořenová zelenina MRCRPR (mrkev,celer,petržel, ALE použijte klidně i jinou, jakou máte rádi!!!) kousek másla na vymazání plechu, sýr na strouhání (Eidam)
Postup přípravy
Vymažu plech jemně máslem, na něj nastrouhám zeleninu (můžete použít i zmaženou), filety z jedné strany potřu rozetřeným česnekem, a osolím jemně po obou stranách, položím na zeleninu, poté vrchní stranu (to je ta druhá než s česnekem) posypu kořenící směsí Zlaté kuře (použijte jakoukoliv chcete!!!) a dám péct (v horkovzduchu asi tak 20minutek), před dopečením ještě na filety nastrouhám sýr, strouhám na hrubším struhadle (t.j. ty širší nudličky), až sýr potáhne rybu z vrchu, tak je hotovo!!! Jako přílohu doporučuju rýži (u nás používáme jen Jasmínovou), ale pochutnáte si i v kombinaci s brambory, či rohlíčkem, je to vlastně úplně jedno :o). Tak dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zuzalenka
(upraveno)
29. 11. 2009, 12:53
musela jsem dělat na vodě kvůli synové dietě a i tak moc moc dobroučké . Díky za receptík