(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Krůtí maso na smetaně se žampiony
Potřebné ingredience
4 krůtí řízky,100 g másla,malá cibule,200 ml smetany,1 lžička hl.mouky,1 lžíce rajčatového protlaku,100 g žampionů,pepř,sůl
Postup přípravy
Krůtí řízky omyjeme,osušíme,osolíme,opepříme a opečeme na másle.Na části másla zpěníme nakrájenou cibuli,přidáme krůtí řízky a za občasného přelévání štávou a podlevání vodou dusíme doměkka.Měkoučké porce vyjmeme,do horkého omasku s osmaženou cibulkou přidáme rajčatový protlak a žampiony,zaprášíme moukou ,osmahneme,podlijeme několika lžícemi vody a dusíme.Pak přilijeme smetanu ,omáčku k varu,přidáme porce krůtího masa a prohřejeme,přisolíme a podáváme s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

(martik)
(upraveno)
28. 9. 2010, 10:50
Dneska jsem dělala k obědu,opravdu výborné


nahlásit