(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Jak na hořkou okurku (opravdu funguje!)
Potřebné ingredience
v priprave
Postup přípravy
Před loupáním okurky určitě všechny z nás zkusí, zda je odříznutý vrch hořký. Pokud ano, neházejte hned okurku od koše! Okurku do jedné ruky, odříznutý vrch do druhé a třít jak nejrychleji můžete. Trochu se udelá pěna. Pěnu umít, odříznout jeste tak 0,5 cm okurky, to vyhodit společně s vrchem a okurka je zachráněná!
Pak teprve loupat a připravit z ní, co je libo.
Pak teprve loupat a připravit z ní, co je libo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
spankovaandrea
(upraveno)
24. 7. 2009, 12:43
ejha, aka finta
mokusa
(upraveno)
24. 7. 2009, 10:43
to zní jak čarodějný pokus,ale určitě vyzkouším