Konkurenční šťouchačka (aneb Promiň Jani!)
Potřebné ingredience
v priprave
Postup přípravy
3 skleničky od hořčice acidofilního mléka
3 skleničky cukru
1-2 lžíce kakaa
3 skleničky mouky
1 lžička sody bikarbony + špetka soli
půl skleničky oleje
1 sklenička višní (pokud jsou z kompotu, nechat okapat)
Vše smíchat a péci (velký plech).
Pečené horké rozpíchat vidličkou (ano, to je ten rozdíl!) a přelít čokoládovou glazurou.
Glazura: 20 dkg čokolády na vaření rozpustit s 5 dkg tuku.
3 skleničky cukru
1-2 lžíce kakaa
3 skleničky mouky
1 lžička sody bikarbony + špetka soli
půl skleničky oleje
1 sklenička višní (pokud jsou z kompotu, nechat okapat)
Vše smíchat a péci (velký plech).
Pečené horké rozpíchat vidličkou (ano, to je ten rozdíl!) a přelít čokoládovou glazurou.
Glazura: 20 dkg čokolády na vaření rozpustit s 5 dkg tuku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
24. 7. 2009, 14:44
Jiruska
(upraveno)
24. 7. 2009, 13:54
No super a hlavně žádný promiň.... vypadá to lákavě, někdy zkusím. to víš, šťouchačka je u nás top buchta...