Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Ovocná přesnídávka

0.0
Ovocná přesnídávka

Potřebné ingredience

3 kg ovoce (meruňky,broskve,jablka) 3/4 l vody , 20 dkg cukru, 2 pudinky-vanilkový,jahodový nebo ananas.

Postup přípravy

Očištěné a nakrájené ovoce na drobné kousky dáme do hrnce a přídáme 3/4 l vody a dáme vařit až je ovoce hodně rozvařené - přidáme cukr (v případě meruněk dávám víc protože jsou kyselejší takže dle chuti) a 2 pudinky nasypat, povaříme. Potom rozmixujeme a plníme do skleniček a dáme sterilovat asi tak 20 minut na 80 stupnů.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 22. 7. 2009, 14:01
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie