(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Ovocná přesnídávka
Potřebné ingredience
3 kg ovoce (meruňky,broskve,jablka) 3/4 l vody , 20 dkg cukru, 2 pudinky-vanilkový,jahodový nebo ananas.
Postup přípravy
Očištěné a nakrájené ovoce na drobné kousky dáme do hrnce a přídáme 3/4 l vody a dáme vařit až je ovoce hodně rozvařené - přidáme cukr (v případě meruněk dávám víc protože jsou kyselejší takže dle chuti) a 2 pudinky nasypat, povaříme. Potom rozmixujeme a plníme do skleniček a dáme sterilovat asi tak 20 minut na 80 stupnů.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
22. 7. 2009, 14:01