(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
HRK HRK buchta
Potřebné ingredience
Těsto:
4vajíčka, 200g moučkového cukru, 100g oleje, 100g studené vody, 250g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr
Krém:
2 malé plechovky mandarinek
1 smetana ke šlehání
1 ztužovač šlehačky
1 puding bez vaření - OETKER OLE
Postup přípravy
Těsto:
Žloužky utřeme s cukrem, postupně přidáme olej, vodu, mouku, prášek a vanilkový cukr. Z bílků ušleháme sníh a lehce vmícháme do těsta. Nalejeme na pekáček, já dávám vždy na pečící papír a piškot upečeme. Je opravdu výborný, nadýchaný.
Krém:
Všechny suroviny dáme do uzavíratelné mísy a cca 5x protřepeme. Víc se mi osvědčilo, když jsem si mandarinky překrála na polovičky, nebyly potom tak obrovské na buchtě.
Vznikne hutný krém, kterým potřeme vychladlý piškot.
Poté možnost pokapat čokoládovou polevou. Opravdu výborné!
Žloužky utřeme s cukrem, postupně přidáme olej, vodu, mouku, prášek a vanilkový cukr. Z bílků ušleháme sníh a lehce vmícháme do těsta. Nalejeme na pekáček, já dávám vždy na pečící papír a piškot upečeme. Je opravdu výborný, nadýchaný.
Krém:
Všechny suroviny dáme do uzavíratelné mísy a cca 5x protřepeme. Víc se mi osvědčilo, když jsem si mandarinky překrála na polovičky, nebyly potom tak obrovské na buchtě.
Vznikne hutný krém, kterým potřeme vychladlý piškot.
Poté možnost pokapat čokoládovou polevou. Opravdu výborné!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé