Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

GULÁŠ S BRAMBORÁČKY

0.0
GULÁŠ S BRAMBORÁČKY

Potřebné ingredience

PRO 4 JEDLÍKY :1 KG PLECKA,7 CIBULÍ, 2 a půl lžíce KOŘENÍ DO GULÁŠŮ ZN.MIKADO(ale lepší je zn.AVOKADO) 1 lžíce SLADKÉ PAPRIKY, půl lžičky CHILLI,KOSTKA MASOXU,6 STROUŽKŮ ČESNEKU, VEPŘ.SÁDLO,PERŘ,SŮL(ale jen trošku,koření je dost slané),1 HRNEK VODY,KOUSEK STARŠÍHO CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ A BRAMBORÁČKY. NA OZDOBU CIBULI A TROŠKU KŘENU A NESMÍ CHYBĚT PIVO !!!!!!

Postup přípravy

POSTUP JE U FOTOGRAFII varinta II.půl na půl s hovězím-přidávám i kousek vepř.jater,malý protlak

NA ROZEHŘÁTÉ SÁDLO DÁME NADROBNO NAKRÁJENOU CUBULI

CIBULI SMAŽÍME DO TMAVŠÍ BARVY

NA KOSTKY NAKRÁJENÉ PLECKO

KDYŽ MÁME CIBULI PĚKNĚ TAK AKORÁT DO HNĚDA,PŘIDÁME MASO A TAK 10 MIN.MÍCHÁME NEŽ SE VYSMAŽÍ VODA Z MASA,OSOLÍME-TROŠKU !!!

PŘÍSADY

TOTO KOŘENÍ POUŽÍVÁM KDYŽ NEMŮŽU SEHNAT ZN.AVOKADO-JE CHUTNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ

ASI PO 10 MIN.PŘIDÁM OSTATNÍ SUROVINY

PŘIDANÉ SUROVINY PROMÍCHÁM A VAŘÍM PŘIKLOPENÉ POKLIČKOU

A HNED ZALEJI HRNKEM VODY,VÍCE VODY NEDÁVÁM A VAŘIM NA MÍRNÉM STUPNI

MEZI TÍM SI NASTROUHÁM STARŠÍ CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ.POUŽILA JSEM JEN POLOVINU.ZAHUSTIT KDYŽ JE MASO MĚKKÉ A CHVÍLI POVAŘIT

PO ZAHUŠTĚNÍ: DOBROU CHUŤ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dolik76 24. 9. 2010, 14:43
Děkuji, je to super mňamka. Nemám teda ještě ty bramboráčky,ale gulášek je fakt žrádýlko ,-) a to doslova (H) (L)
LJENOCKA 7. 10. 2010, 22:34
@dolik76 díííkas (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic) (zajic)
Lenicka ml. 22. 7. 2009, 20:58
(Y) (Y) (clamp) (clamp) (zajic) (zajic) (zajic) byl vynikající mami
LJENOCKA 23. 7. 2009, 7:09
@Lenicka ml. (F) (F)
cherrycake 20. 7. 2009, 22:27
(Y)
LJENOCKA 21. 7. 2009, 20:31
@cherrycake díky :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie