GULÁŠ S BRAMBORÁČKY
Potřebné ingredience
PRO 4 JEDLÍKY :1 KG PLECKA,7 CIBULÍ, 2 a půl lžíce KOŘENÍ DO GULÁŠŮ ZN.MIKADO(ale lepší je zn.AVOKADO) 1 lžíce SLADKÉ PAPRIKY, půl lžičky CHILLI,KOSTKA MASOXU,6 STROUŽKŮ ČESNEKU, VEPŘ.SÁDLO,PERŘ,SŮL(ale jen trošku,koření je dost slané),1 HRNEK VODY,KOUSEK STARŠÍHO CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ A BRAMBORÁČKY. NA OZDOBU CIBULI A TROŠKU KŘENU A NESMÍ CHYBĚT PIVO !!!!!!
Postup přípravy
NA ROZEHŘÁTÉ SÁDLO DÁME NADROBNO NAKRÁJENOU CUBULI
CIBULI SMAŽÍME DO TMAVŠÍ BARVY
NA KOSTKY NAKRÁJENÉ PLECKO
KDYŽ MÁME CIBULI PĚKNĚ TAK AKORÁT DO HNĚDA,PŘIDÁME MASO A TAK 10 MIN.MÍCHÁME NEŽ SE VYSMAŽÍ VODA Z MASA,OSOLÍME-TROŠKU !!!
PŘÍSADY
TOTO KOŘENÍ POUŽÍVÁM KDYŽ NEMŮŽU SEHNAT ZN.AVOKADO-JE CHUTNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ
ASI PO 10 MIN.PŘIDÁM OSTATNÍ SUROVINY
PŘIDANÉ SUROVINY PROMÍCHÁM A VAŘÍM PŘIKLOPENÉ POKLIČKOU
A HNED ZALEJI HRNKEM VODY,VÍCE VODY NEDÁVÁM A VAŘIM NA MÍRNÉM STUPNI
MEZI TÍM SI NASTROUHÁM STARŠÍ CHLEBA NA ZAHUŠTĚNÍ.POUŽILA JSEM JEN POLOVINU.ZAHUSTIT KDYŽ JE MASO MĚKKÉ A CHVÍLI POVAŘIT
PO ZAHUŠTĚNÍ: DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé