(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Hovezí jazyk na žampionech
Potřebné ingredience
1 hovezí jazyk,1 Halali(malá sklenička),bobkový list(2 listečky),nový koření(3 kuličky),masox,smetana a 1/2kg.žampiony.
Postup přípravy
Jazyk dáme vařit v papinjaku na1 1/2hod. s halali,nové koření,bobkovy list a masox.Po uvařeni jazyk sloupneme a nakrajíme na platky.Vývar přecedime.Žampiony lehce osmažime na masle a přidáme do vývaru.Udělame trochu jišky a trochu závarku,povařime chvili a nakonec dame smetanu.Podavame s knedlikem nebo rýži.Dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cherrycake
(upraveno)
20. 7. 2009, 22:30
jéé, to musím někdy udělat, jazyk ovšem vařím vepřový
Elkaht
(upraveno)
30. 7. 2009, 20:50
@cherrycake
Když máte ráda vepřový jazyk,tak to nevadi,duležity je vysledek,stoji to za to.