(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Višňová marmeláda
Potřebné ingredience
vypeckované višně, želírovací cukr
Postup přípravy
Na kilo třešní je jeden pytlík cukru, třešně v kastrolu rozmixovat ponorným mixérem, smíchat s cukrem a vařit 5 minut. Postup je na tom cukru. Plnit horké do sklenic, které otočíme dnem vzhůru.
vaří se...
cukr...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pajkolina
(upraveno)
18. 7. 2011, 20:19
prosím kolik je toho želírovacího cukru v gramech, děkuji já mám od Dr. otker, tak nevím jestli ten Vás není ve větší gramáži JinAK DĚKUJI ZA SUPER RECEPTÍK
Zmolda
(upraveno)
19. 7. 2011, 7:08
@pajkolina
Pavli tuším že má nějak 750g