(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
KAROTKOVÉ PYRÉ - nevšední luxusně vypadající příloha
Potřebné ingredience
mrkev 1kg, 4-5 velkých brambor, sůl, muškátový oříšek, smetana ke šlehání
Postup přípravy
Mrkev rozvaříte neosolenou a brambory uvaříte. Každé zvlášť. Ve velké míse rozsekat na kaši ponorným mixérem a nalít jednu šlehačku a zamíchat. Poté podle chuti dosolit a pokud chcete, muškátový oříšek. Vypadá to možná trapně, ale je to luxusní a nevšední a když to přinesete na stůl tak to báječně vypadá. Já to jedla poprvé s upečenou jehněčí kýtou a vařenou brokolicí a poté už jsem to vyzkoušela na dalších lidech a všude to slavilo 100% úspěch. Ve skutečnosti to má jasně oranžovou barvu, fotka se moc nepovedla.........................
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katkaschin
(upraveno)
23. 8. 2009, 19:23
vyzkoušely jsme Vaše pyre a je vynikajcí
vseta
(upraveno)
17. 7. 2009, 20:48
....není to trapný...recept ukládám a brzy vyzkouším
habrbiska
(upraveno)
17. 7. 2009, 20:39
Můžu doporučit, kaši s mrkví dělám taky a je výborná. Mám ještě jednu vychytávku: místo mléka nebo šlehačky používám nějaký čerstvý sýr, nejraději mám Almette nebo Lučinu.
*poule*
(upraveno)
17. 7. 2009, 16:45
Taky dělám a je moooooooc dobroučké. Dětičky - nejen - se po něm můžou utlouct.
nula
(upraveno)
17. 7. 2009, 16:24
jejda proč trapně, to může být moc dobré, určitě vyzkouším
adrixak
(upraveno)
17. 7. 2009, 14:59
zajtra skusim, vyzera mnam , ja zvyknem robit s paradajkovym pretlakom, alebo spenatom
matty
(upraveno)
17. 8. 2009, 16:42
@adrixak
bezva, hlavně na propašování mrkve do jídla pro nejedlíky mrkve