(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ASPIK
Potřebné ingredience
10dkg měkkého salámu (Junior), 5ks uvařených vajec, 1 Moravanka- (scedit, nálev nevylívat), 1 majonéza, 1 želatina do aspiku
Postup přípravy
Salám a vejce nakrájíme na malé kostičky, přidáme scezenou Moravanku a majonézu. Zamícháme. Připravíme si želatinu do aspiku na 3 dcl, vlejeme do salátu.
Do srnčího hřbetu dáme potravinářskou fólii a vlejeme aspik. Dáme vychladit do lednice. Pak vyklopíme a krájíme na plátky. Podáváme s vekou. Mňam!
Do srnčího hřbetu dáme potravinářskou fólii a vlejeme aspik. Dáme vychladit do lednice. Pak vyklopíme a krájíme na plátky. Podáváme s vekou. Mňam!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé