Jahodové mlsání
Potřebné ingredience
6 vajec ,
180 g.cukru krupice
240 g. polohrubé mouky
1 lžička prášku do pečiva
krém:
1 litr rozmačkaných jahod(může být i jiné ovoce)
cukr dle chuti
1/4 l vody
2 vanilkové pudinkové prášky
Postup přípravy
postup:
celé vejce ušleháme s cukrem do husté pěny a potom lehce vmícháme mouku
s práškem do pečiva. Těsto vylijeme do vyššího plechu vyloženého papírem na
pečení a pečeme v troubě na 150°; C Rozmačkané jahody dle chuti osladíme a
svaříme s pudinkem rozmíchaném ve vodě na hustý krém,který ještě horký nalijeme
na upečený korpus a necháme vychladnout.(je dobré ,uskladnit v lednici)
je to mňamka :-)
celé vejce ušleháme s cukrem do husté pěny a potom lehce vmícháme mouku
s práškem do pečiva. Těsto vylijeme do vyššího plechu vyloženého papírem na
pečení a pečeme v troubě na 150°; C Rozmačkané jahody dle chuti osladíme a
svaříme s pudinkem rozmíchaném ve vodě na hustý krém,který ještě horký nalijeme
na upečený korpus a necháme vychladnout.(je dobré ,uskladnit v lednici)
je to mňamka :-)
mňam:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé