(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Indický pilaf se Šmakounem
Potřebné ingredience
1 lžíce másla, hrst mandlí, hrst rozinek, 1-2 lžičky kari, 1 lžička chilli, 2 plátky bílého Šmakouna, 1 lžíce arašídového másla, mražená zeleninová směs (brokolice, karotka, hrášek, kukuřice, lusky), sůl
Postup přípravy
Na pánvi rozpustíme máslo a krátce na něm osmahneme posekané mandle, přidáme rozinky a po chvíli Šmakouna nakrájeného na kostky. Směs osolíme, okořeníme kari a chilli, krátce orestujeme a podlijeme trochou vody.
Po chvíli vmícháme lžíci arašídového másla, mraženou zeleninu a dle potřeby podlijeme vodou (mělo by nám to vytvořit takový sosík).
Pilaf podáváme nejlépe s rýží basmati, odzobené zelenou natí.
Dobrou chuť!!
Po chvíli vmícháme lžíci arašídového másla, mraženou zeleninu a dle potřeby podlijeme vodou (mělo by nám to vytvořit takový sosík).
Pilaf podáváme nejlépe s rýží basmati, odzobené zelenou natí.
Dobrou chuť!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Nadys
(upraveno)
7. 5. 2017, 21:04