(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Velikonoční nádivka
Potřebné ingredience
1/2kg vepřového bůčku
1/2kg uzeného
1veka-nakríjená na kostičky
10vajec
česnek,podravka,sůl,pepř,petržel,šnitlík,či kopřiva
Postup přípravy
maso uvaříme každé zvlášť-z uzeného zalijeme vývarem nakrájenou veku(vývar nalijeme aby to byla řidší kaše)přidáme nakrájené masa+10žloutků,sůl,ppepř,čeesnek...koření-podle ppotřeby můžeme přilít vývar-nakonec ušleháme bílky do tuha a opatrně vmícháme
nalijeme do vymyzaného a strouhankou vysypaného pekáče a pečeme do růžova pozvolna asi-50minut
nalijeme do vymyzaného a strouhankou vysypaného pekáče a pečeme do růžova pozvolna asi-50minut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé