(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Finské řízky
Potřebné ingredience
8 plátků drůbežího masa (může být vepřové i hovězí) - plátky naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do těstíčka:
Těstíčko: 3 vejce, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce wortchestru, 1 lžička cukru, 1 lžíčka kari, 7 stroužků česneku.
Postup přípravy
Těstíčko promíchame, naskládáme do něho řízky a necháme 48 h. uležet. Potom zprudka osmažíme.
Podáváme s hranolky, pečenými brambory a oblohou.
Výbornééé! (podařilo se nám jednou nechat uležet, jinak to nechávám tak 2 hodiny.)
Přeji doubrou chuť
Podáváme s hranolky, pečenými brambory a oblohou.
Výbornééé! (podařilo se nám jednou nechat uležet, jinak to nechávám tak 2 hodiny.)
Přeji doubrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
medanek
(upraveno)
19. 5. 2007, 16:34
Tak dneska jsme měli tyto řízky k obědu a měli docela uspěch.Já miluju tyhle marinády hlavně,kde je kari.Díky za prima tip.
vitova
(upraveno)
19. 5. 2007, 20:18
@medanek
Tak to jsem ráda, že Vám chutnalo. . Popravdě to hodně potěší
usmev
(upraveno)
16. 5. 2007, 13:50
tak toto musím vyzkoušet , vypadá to moc
vitova
(upraveno)
16. 5. 2007, 17:39
@usmev
Určitě vyzkoušejte, myslím, že litovat nebudete. Přeji doubrou chuť