(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Houbový nákyp
Potřebné ingredience
500g hub, 5 housek, 100 g másla, 3 vejce, 250 ml mléka, kmín, zel.petrželka,sůl.
Postup přípravy
Houby očistíme, pokrájíme na plátky a na části másla udusíme se solí a kmínem. Housky namočíme v mléce, dobře vymačkáme a vmícháme do hub. Směs dáme na vymaštený pekáč a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci a v troubě upečeme dle potřeby. Já pekla na 200 stupňů aý to bylo takhle krásně zlaté.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lampa
(upraveno)
15. 8. 2010, 19:07
Je to skvělé , jen jsem z bílků udělala sníh a přidala na špičku nože kypřící prášek !!! Super !
Alele
(upraveno)
8. 7. 2009, 12:54
Míšo, houby milujeme a děláme něco podobného. Říkáme tomu hubník(recept mám v albu) a je to naše nejoblíbenější "buchta". , Lucie.