Nakládaný hermelín
Potřebné ingredience
3 celé hermelíny (nakrájené na osminky až desetiny)
2 žluté a 2 červené střední cibule nakrájené na prstýnky, orestované a vychlazené
3-6 pálivých piri papriček nakrájených na proužky
1 velká naložená v oleji pečená kápie, nakrájená na proužky + 3 lžíce nálevu
10-15 zelených oliv, nakrájených na kroužky
4 stroužky prolisovaného česneku
1 lžíce kapari + 2 lžíce nálevu
3 bobkové listy
dochutit - drcený barevný pepř, nové koření, tymián, sůl...
...to celé jsem dolila olivovým olejem, aby celá masa byla jakoby ponořená
ale není to moc velké množství oleje, protože už je tam nálev z naložené kápie, kapari, olej s orestovanou cibulkou..
Postup přípravy
nechala jsem ho odležet 3dny (mezi tím mi na něj už sice tajně chodili..), ale byl výborný...chutě se lépe spojili a hermelín nátáhl všechny ty dobroty.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




