(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
TATÍNKOVO POKUŠENÍ-PŘIJEDE TCHYNĚ 2
Potřebné ingredience
PŮĎA:1 L mléka (stačí i 0,8l),2 čokolád.pudinky,as 5 lžic cukru
KLASIKA UVAŘIT.
PIŠKOT:4 ŽLOUTKY(SNÍH NAKONEC dávám špetinku soli-lépe se šlehá bílek)
12 polévkových lžic mouč. cukru,1 dcl oleje GOLD SLUNEČNICOVÝ(LEVNÉ OLEJE SMRDÍ),
1 dcl vody,14-15 polévkových lžic polohrub. mouky vrchovaté+1kyp.prášek
NA UPEČENOU BUCHTU: 2-3 zakys.smetany,2-3 vanil.cukry v tom rozmíchej(lze i 1 choceňský jogurt+1zakys.smetana)
NA POSYP:VEKÁ STROUHANÁ JEMNÉ STRUH. MARGOT ČOKOLÁDA
Postup přípravy
Nejdříve uvař půďu a odstav a občas promíchej.
Pak začni piškotem:ušlehat žloutky+cukr mouč.a já tam dávám ještě vanil.trest či cukr vanil.,
po ušlehání
pomalu do robotu přilévej olej,vodu a přidej mouku ve které jsi rozmíchala kyp.prášek.
Nakonec sníh a rozetři na pečícím papíře do velkého hlubokého pekáče a dělej polévkovou lžící
MŘÍŽKY půďou MALINKO ZCHLADLÝM.Pak hup do předehř.trubky as 180°.Je to podobné nafoceno v receptech.
Na vlahé rozetři smetany s rozmích.vanil.cukrem a nastrouhej na jemno velkou MARGOT ČOKOLÁDU.
A hup do ledničkyna druhý den(vydrží 2-3dny pokud ji nenajde manža).Je úúúúžasná řekl manžel a ochutnal půl pekáče..................
Pak začni piškotem:ušlehat žloutky+cukr mouč.a já tam dávám ještě vanil.trest či cukr vanil.,
po ušlehání
pomalu do robotu přilévej olej,vodu a přidej mouku ve které jsi rozmíchala kyp.prášek.
Nakonec sníh a rozetři na pečícím papíře do velkého hlubokého pekáče a dělej polévkovou lžící
MŘÍŽKY půďou MALINKO ZCHLADLÝM.Pak hup do předehř.trubky as 180°.Je to podobné nafoceno v receptech.
Na vlahé rozetři smetany s rozmích.vanil.cukrem a nastrouhej na jemno velkou MARGOT ČOKOLÁDU.
A hup do ledničkyna druhý den(vydrží 2-3dny pokud ji nenajde manža).Je úúúúžasná řekl manžel a ochutnal půl pekáče..................
tatínek ochutnal
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
9. 7. 2009, 9:29
Zrušený účet
(upraveno)
6. 7. 2009, 19:16
taky děláme, jen s vanilkovým pudinkem milujem ji nadevšecko
LentaS
(upraveno)
7. 7. 2009, 20:29
@
Jó tu mám také napsanou na MMB abych ji stále neopisovala. Několik let ji dělám a toto je obměna . Tatínek má moc rád osvěžující buchétku,jen s Kačkou se to špatně píše na klíně Ať vám holky chutnááááááááá
bombiska
(upraveno)
6. 7. 2009, 18:38
mňamkovéééééé....
LentaS
(upraveno)
7. 7. 2009, 20:26
@bombiska
No je to ňamkáááááá
jingr
(upraveno)
6. 7. 2009, 18:04
dobrý den Věrko Tatkovi hold za buchtu vypada moc dobrř
LentaS
(upraveno)
7. 7. 2009, 20:22
@jingr
A také tak chutná vychlazená je osvěžujícíííííí
hanulice
(upraveno)
6. 7. 2009, 13:46
Mňááááááááááááááám,tu brzo zkusím,sbíhají se mi sliny.A dieta zase nevyjde.Jednu margotokvou tady mám upečenou.Jo a zbylo na tchýni?
LentaS
(upraveno)
6. 7. 2009, 14:34
@hanulice
Jede z Chorvatska,ale budu péci znova ke kafíčku a je to osvěžující .
pupic
(upraveno)
5. 7. 2009, 19:54
ahojky , no vypadá to skvěle . mňam, mňam
LentaS
(upraveno)
6. 7. 2009, 0:23
@pupic
No a což až ji ochutnáš a na kousek Báje nastrohek kindr pokud nejí margotku.Jo a dej si ji zmrznout.A dobrou chuť ke kávě.
Blanka.K
(upraveno)
5. 7. 2009, 19:46
Musí to být ňamina,to ten puding vleju za sirové těsto,že?
LentaS
(upraveno)
6. 7. 2009, 0:19
@Blanka.K
Jasně nalét a šups do trubky.Je to nafoceno v receptu ZÍTRA PŘIJEDE TCHYNĚ.A AŤ JI ALESPOŇ OCHUTNÁŠ. Je luxusní