(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
-KOPROVKA S VEJCI-
Potřebné ingredience
Máslo,hl.mouka,mléko,kopr,sůl.cukr,ocet,vejce.
Postup přípravy
Na másle připravíme světlou jíšku a zalijeme mlékem,metličkou mícháme,aby nezůstali žmolky. Přidáváme postupně mléko dle hustoty. Osolíme přisladíme a podle chuti dáme převařený ocet,aby se omáčka nesrazila. Nakonec posekaný čerstvý kopr,podáváme s vařeným vajíčkem,bramborem nebo knedlíkem!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
azpol
(upraveno)
21. 9. 2010, 12:39
No, nikdy jsem takovou omáčku nezkoušela.Doma se to nejedlo.Tak jsem s velkými obavami koprovku zkusila.A hle, na poprvý se povedla.Manžel i dcera si chrochtali a syn až se vyspí jí dostane taky.Moc díky za super dobrej a rychlej recept k obědu...
Monis
(upraveno)
19. 2. 2010, 11:06
Ivanko, díky za radu, že se musí ocet převařit .Poprvé v životě se mi koprovka nesrazila