BERUŠKA SE ZÁPLATAMA
Potřebné ingredience
Těsto:ořechové na list a kakaové na berušku,krém:pudinkový,beruška je naplněna tvarohem smíchaným s pudinkovým krémem,marcipán,hlava berušky je z punčoviny.
Váha dortu byla "šílených" 5,90kg.
Za inspiraci moc moc děkuji Lenka M. (MucLenka)
Postup přípravy
List je z ořechového těsta,na něm zelený marcipán,hlava berušky je z punčoviny,tělo jsem upekla ve skleněné zapékací misce,vydlabala,naplnila a přiložila plát těsta abych tím tvaroh schovala a stejně nepomohlo,marcipán tekl a tekl...Maskovala jsem čím se dalo,kytičkama,motýlkama,nakonec i záplatama.
list jsem upekla na plechu a podle papírového listu vyřezávala
naplněno krémem a broskvemi
marcipánový list jsem si také nakreslila na čtvrtku a marcipán potom podle něj vyřezala
tělo...ze zapékací misky
a tvarování začíná
příšerka....
a je hotovo
pohled shora
a z boku
detail ksichtíku
a ještě jeden pohled na ty záplaty ¨)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé