Šuhajdy
Potřebné ingredience
3čokolády(1mléčná+2hořké)všechny 100g
1ztužený tuk
1salko
1máslo
1lžička kakaa
1vanilkový cukr-tošku rumu-papírové košíčky či plato od bonboniér-z jedné dávky tak 80ks
Postup přípravy
nejdříve si dáme do hrnce vodu a postavíme tam slko( neotvíráme!!)a vaříme asi 1,5hod-postupně jen doléváme vodu do hrnce a vaříme na středně velkém ohni
po 1,5vypneme a necháme chvilku ochladnout potom načneme plechovku a nalijeme do misky a necháme schladnout na pokojovou teplotu-potom vyšleháme s máslem kakaem ,vanilk.cukrem a troškou rumu do krému.Do připraveného papírového kašíčku či plata od bonboniéry uděláme čokoládové dno(nalijeme lžičkou vychladlou čokoládu-a na stuhlou čokoládu dáme krém,který polijeme znova troškou čokolády
dáme do lednice stuhnout a vyndáme jen na jedení jinak necháváme ve studenu-móóc dobré!!
doba přípravy asi 2hodiny
ztužený tuk a všechny čokolády dáme rozpustit-nesmí se vařit
po 1,5vypneme a necháme chvilku ochladnout potom načneme plechovku a nalijeme do misky a necháme schladnout na pokojovou teplotu-potom vyšleháme s máslem kakaem ,vanilk.cukrem a troškou rumu do krému.Do připraveného papírového kašíčku či plata od bonboniéry uděláme čokoládové dno(nalijeme lžičkou vychladlou čokoládu-a na stuhlou čokoládu dáme krém,který polijeme znova troškou čokolády
dáme do lednice stuhnout a vyndáme jen na jedení jinak necháváme ve studenu-móóc dobré!!
doba přípravy asi 2hodiny
ztužený tuk a všechny čokolády dáme rozpustit-nesmí se vařit
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé