(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Treska s cesnekem,cibuli a petrzelkou
Potřebné ingredience
porce tresky
cibule
česnek
petrželová nať
směs koření na ryby
olej olivovy
Postup přípravy
Připravíme si zapékací misku (nebo misku na grilování), vytřeme ji olejem a olejem s kořením na ryby potřeme také tresku.
Rybu posypeme pokrájenou cibulí, posekaným česnekem a petrželovou natí (cibulí, česnekem a natí nešetříme).
Upečeme doměkka. Během pečení můžeme obrátit a znovu potřít olejem
Rybu posypeme pokrájenou cibulí, posekaným česnekem a petrželovou natí (cibulí, česnekem a natí nešetříme).
Upečeme doměkka. Během pečení můžeme obrátit a znovu potřít olejem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé