Meloun
Potřebné ingredience
kakaový korpus, pařížský krém, marmeláda, WI
Postup přípravy
upečené 2 korpusy v misce
promazané krémem a důkaz toho, že i mně se občas nedaří, takže mně to pěkně sjelo :-((
takže jsem musela to sjeté oříznout (s tím vyšší vrstvením jsem měla problém už u toho zubu co jsem dělala - no rada pro příště - asi spodní patra nechat zatuhnout v ledničce a pak teprve dávat další...)
dotvarované punčovinou
pomazané krémem a nechané zatuhnout v ledničce
odkrojená část melounu
potahovaní
potáhnuto zelenou a červenou
pecičky + kraje slupky a ve finále jsem slupku domalovala barvičkami
pohled z boku
druhý bok
pohled ze zadu
jiný pohled
a ještě jeden pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé