Berunka - první zakázkový
Postup přípravy
Tak jsem měla odvahu. Do tří dnů jsem měla udělat berušku. No a výsledek je tu. je potahovaná K2, ale problém byl, když se po vyndání z lednice začala rosit. Nevim si s tim vubec rady. no a jinak má 20 teček, byla ke dvacátým narozeninám. doufám, že oslavenkyni bude chutnat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
6. 7. 2009, 23:47
federka
(upraveno)
28. 6. 2009, 20:44
krásná berunka
akin77
(upraveno)
27. 6. 2009, 21:54
Moc pěkná berunka...
Jáňa2
(upraveno)
27. 6. 2009, 17:33
moc krásná berunka
berrries
(upraveno)
26. 6. 2009, 19:16
je krásná
kackad
(upraveno)
26. 6. 2009, 17:56
Moc se Ti, Marti, povedla. Je krásná. Má nádhernou červenou barvu. Ta je od Kovandů nebo gelovka od Wiltonu? A s tím rosením mám stejnou zkušenost. Je to rozdílnou teplotou v lednici a venku, ale co s tím, to netuším
nico1
(upraveno)
26. 6. 2009, 18:08
@kackad
tak červená je to z tubičky z lídlu. Když jsem ji dala na hmotu zdesila jsem se. Červená moc nebyla, ale jelikož jsem jí dělala večer tak to vypadalo děsivě, ráno to vypadalo pěkně. Normálně ale používám práškové, ale ne ty od kovandů, ale klasickou jahodovou červenou. A díky moc