Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jahodo-rybízový džem

0.0
Jahodo-rybízový džem

Potřebné ingredience

(na 4 sklenice po 350 ml)
---------750 g jahod, 250 g červeného rybízu, 1 bal. Želírovací cukr 2:1 Dr. Ötker

Postup přípravy

Jahody omyjeme, zbavíme stopek a nakrájíme na malé kousky. Rybíz omyjeme, zbavíme stopek a spolu s jahodami a cukrem vložíme do hrnce a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 3 minuty. Uvařeným džemem ihned plníme připravené sklenice, ketré uzavřeme a na 5 minut otočíme dnem vzhůru.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie