Kuře po myslivecku
Potřebné ingredience
Kuřecí stehna,nebo čtvrtky,rýži,sušené houby,protlak,kečup,česnek,sůl,pepř,majoránku,cibuli.
Postup přípravy
Kuřecí maso naporcujeme,osolíme,opepříme a osmahneme na tuku(sádlo)přidáme na větší kostičky nakrájenou cibuli,majoránku,asi půlku malého protlaku,dvě lžíce kečupu a hrstku sušených hub a 2 stroužky česneku nakrájené na plátky.
Podlijeme vodou(lepší je vývar)a necháme dusit.
Až je masíčko krásně měkké,dochutíme kečupem,nebo protlakem dle Vaší chuti a mírně zahustíme omáčku.
Jako přílohu podávám rýži.
Tento pokrm je opravdu vynikající a není nijak těžký na přípravu:-)
Dobrou chut:-)))))
Podlijeme vodou(lepší je vývar)a necháme dusit.
Až je masíčko krásně měkké,dochutíme kečupem,nebo protlakem dle Vaší chuti a mírně zahustíme omáčku.
Jako přílohu podávám rýži.
Tento pokrm je opravdu vynikající a není nijak těžký na přípravu:-)
Dobrou chut:-)))))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé