(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rybízový koláč se sněhem
Potřebné ingredience
TĚSTO:30 dkg polohrubé mouky
15 dkg másla
14 dkg cukru
4 žloudky
špetku prášku do pečiva
SNÍH: 6 bílků
30 dkg cukru
rybíz
Postup přípravy
Suroviny na těsto smícháme, uděláme těsto a rozmatleme po plechu. Necháme napůl zapéct, a potom potřeme sněhem. Ten připravíme tak, že ušleháme bílky s cukrem a na závěr lehce vmícháme opláchnutý a okapaný rybíz. Necháme dopéct.
První půlku těsta je lepší dát péct až když je sníh už napůl umíchaný.
První půlku těsta je lepší dát péct až když je sníh už napůl umíchaný.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé