(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
ševcovský salát
Potřebné ingredience
2 lžíce oleje, 2 octa, 3 hořtice pl., 2 kečupu, půl lžíce vorchestru, 3 kostky cukru,
cca 6 vuřtů, 2 velké cibule, 2 kyselé okurky, 2 majolky
Postup přípravy
olej, ocet, vorchestr, hořtici, kečup a cukr = svaříme, necháme vychladit
cibuli nakrájím na proužky a přeleju vaříci vodou ( spařim jí )
nakrájím vuřty, okurky, přidám cibuli, majolku a vychladlou směs, vše dohromady zamíchám a nechám do druhého dne uležet v lednici, je to rychlovka, výborný a lepší než kupovaný :-)
cibuli nakrájím na proužky a přeleju vaříci vodou ( spařim jí )
nakrájím vuřty, okurky, přidám cibuli, majolku a vychladlou směs, vše dohromady zamíchám a nechám do druhého dne uležet v lednici, je to rychlovka, výborný a lepší než kupovaný :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
21. 6. 2009, 18:32