Harlekýn
Potřebné ingredience
14 dkg krystalového cukru,
3 vejce
2 lžíce kakaa
4 lžíce horké vody
7 dkg hrubé mouky
1 sáček prášku do pečiva
3 dkg hladké mouky
3 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
1 hrneček mléka
10 dkg Rama Creme Bonjour máslová pochoutka
10 dkg moučkového cukru
3 dkg kakaa
na ozdobení hořká čokoláda + šlehačka
Postup přípravy
Cukr, žloutky, kakao a horkou vodu vyšleháme, přidáme hrubou mouku s práškem do pečiva. Po lžících a pomalu vmícháme sníh z bílků. Těsto vlijeme do vynazané vysypané formy a pečeme při mírné teplotě. Na krém si připravíme světlou jíšku z mouky a Ramy, přidáme mléko a za stálého míchání povaříme, necháme vychladnout. Utřeme Ramu, moučkový cukr a kakao a po lžících vmícháme vychladlou jíšku. Krém natřeme na dort a hustě postrouháme hořkou čokoládou či čokoládou margot. Každý dílek ozdobíme šlehačkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé