(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Řízečkový brumíci - čínské řizečky jinak
Potřebné ingredience
Měla jsem v oblíbených mých receptech - dva recepty. 1.) smažený sýr bez smažení... a 2.) čínské řizečky - u nás nikdy nezbydou .....
Zkoubila jsem tyto dva recepty.
Tak se chci taky podělit.
Postup přípravy
Brumíkový plech jsem vymazala kouskem sádla, vysypala strouhankou a kladla do formy
předem naložené maso. Dávala jsem co nejtenší vrstvu, at se řízeček dobře propeče.
Pak jsem zapékala, je to jednoduché a rychlé ... .
V průběhu pečení jsem brumíky i otočila, at se tak ozlatoví z obou stran.
Pekla jsem je na patro společně s pečenými brambory.
Dobrou chuť.
Děkuji paní Beata O. (Bejula) ID 20569 - viz smažení brumíci, i paní Radka T ID 7757 - čínské řízečky, a i paní co uveřejnila recept - smažený sýr bez smažení, kterou už neznám jmenovitě.
předem naložené maso. Dávala jsem co nejtenší vrstvu, at se řízeček dobře propeče.
Pak jsem zapékala, je to jednoduché a rychlé ... .
V průběhu pečení jsem brumíky i otočila, at se tak ozlatoví z obou stran.
Pekla jsem je na patro společně s pečenými brambory.
Dobrou chuť.
Děkuji paní Beata O. (Bejula) ID 20569 - viz smažení brumíci, i paní Radka T ID 7757 - čínské řízečky, a i paní co uveřejnila recept - smažený sýr bez smažení, kterou už neznám jmenovitě.
To jsou již otočení brumíci.
To jsou brumíci na talířku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jitule64
(upraveno)
24. 2. 2010, 23:16
Skvělý nápad!
vevercak78
(upraveno)
15. 2. 2010, 11:49
Zita12
(upraveno)
17. 7. 2009, 19:25
to vypadá skvěle už to mám v oblíbených moc děkuji Zita
zdenka54
(upraveno)
21. 6. 2009, 14:02
Kájo,kam na ty nápady chodíte?Super!
kajkaa
(upraveno)
21. 6. 2009, 14:28
@zdenka54
Inspirují me "nejvíce" recepty zde uveřejněné. Když se dá zapékat v troubě sýr v brumíkové formě, tak proč ne řízečky? A není z toho moc nádobí.
sestynka
(upraveno)
21. 6. 2009, 12:10
Paráda!!!!!!!! Hned bych si dala!