Podkova
Potřebné ingredience
Pařížský dortík,marcipánové ozdoby
Postup přípravy
Měla jsem upéct pažíž podkovu-to jsem ale netušila,že to bude takový oříšek.Formu podkovy mam tu největší a šlehačkový krém je hodně jemný,takže manipulace s hotovým dortem byla skoro vraždou.
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
21. 6. 2009, 22:33
federka
(upraveno)
20. 6. 2009, 19:21
vypadá moc krásně a mňamkově
berrries
(upraveno)
20. 6. 2009, 19:20
úžasná hned bych si
Zrušený účet
(upraveno)
20. 6. 2009, 17:31
Moc krááááásnááá podkovička