(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Kančí guláš na česneku

Potřebné ingredience
Kančí maso....spodní kýta,cibule,3 velké stroužky česneku,sůl,pepř,gulášové koření,pálivá paprika,divoké koření,rozmarýn,vinný ocet,hladká mouka,mléko
Postup přípravy
Kančí maso nakrájíme na kostičky.Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,krátce opečeme,přídáme nakrájené maso,osolíme,opepříme,posypeme gulášovým koření,pálivou paprikou,divokým kořením a špetkou rozmarýnu....opékáme...maso pustí šťávu...polijeme vinným octem...podlijeme horkou vodou...a přídáme 3 stroužky nakrájeného česneku.Maso dusíme do měkka.Já to dělám v tlakovém hrnci.Když je maso měkké,vývar zalijeme asi 2dcl mléka ve kterém jsem rozkvrdlali 2 lžíce hladké mouky.Kdo má rád hustčí omáčku,může dát mouky víc...ale potlačí pak chuť vývaru.Omáčku ještě můžeme přisolit podle chuti.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé